Alphense Kunstmarkten 

portfolio

In de zomer van 2014 zijn we gestart met de Alphense Kunstmarkten in het centrum van Alphen aan den Rijn. Het initiatief kwam van de winkeliers uit het centrum van Alphen (VOC). Voor het publiek een prachtige kans om een echt kunstwerk voor een mooi prijsje op de kop te tikken. Voor kunstenaars een mooie kans het eigen werk op een laagdrempelige manier te presenterenen en te verkopen. Behalve kunst kon het publiek tijdens de kunstmarkten ook genieten van live muziek en performances. 

 

We hebben de Kunstmarkt vijf keer georganiseerd in 2014. Vier keer in de zomermaanden en één keer met Kerst. In totaal deden 80 kunstenaars mee. Dit jaar vinden de Kunstmarkten plaats tijdens de koopzondagen in de zomerperiode. Op 7 juni, 5 juli, 2 augustus en 6 september. En samen met Uit@Alphen dat op 19 september wordt georganiseerd. Locatie: Het Rijnplein in het centrum van Alphen aan den Rijn. Het Rijnplein is inmiddels vaste stek geworden en past qua sfeer perfect bij de Kunstmarkt.  

Oproep deelnemers Alphense Kunstmarkten 2015

Wil je meedoen met de Alphense Kunstmarkten? En gebruik maken van deze prachtige kans om als kunstenaar je werk laagdrempelig te presenteren en natuurlijk te verkopen? Meld je dan je snel aan! Stuur een mail met adresgegevens naar heleen@naterop.nl.Inschrijven kan tot twee weken voor de gewenste Kunstmarkt. Je kunt je aanmelden voor meerdere kunstmarkten. Gedurende de dag werk je aan een kunstwerk zodat bezoekers zien hoe jij te werk gaat. Wij zorgen voor een gezellige sfeer met live muziek en performances.